Masini de inchiriat

Drivecar va propune o gama larga de oferte de inchirieri de masini, menite sa raspunda tuturor preferintelor. Va propunem, in cadrul ofertelor noastre de inchirieri de auto alternativa unei calatorii in conditiile confortabile si sigure pentru dumneavoastra.

Flota Drivecar din care va puteti alege masina preferata, este una dintre cele mai noi si beneficiaza de reinnoire la doi ani, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura mereu de calatorii in conditii cat mai bune.

Pentru ca stim ca nu numai conditiile de transport ci si costurile unei astfel de calatorii sunt importante, am conceput oferte pentru masini de inchiriat din clasa economica, masini de teren si masini din clasa de lux la preturi accesibile:

Oferte inchirieri auto

Pentru 15 €/zi zi aveti posibilitatea sa petreceti concediul dumneavoastra intr-o masina robusta si spatioasa ce va poate asigura pe tot parcursul calatoriei tot confortul si siguranta de care aveti nevoie.

ro_corsa

Pentru 19 €/zi beneficiati de o masina confortabila dotata cu ultimele tehnologii de protectie a soferului si pasagerilor. Ideala pentru deplasarile urbane si interurbane atat in interes de afaceri cat si pentru activitati de recreere.

ro_astra

Pentru 28 €/zi la inchirierea unei masini de lux, confortabila, cu toate dotarile incluse pentru o calatorie cat mai placuta si relaxanta pentru dumneavoastra.

ro_insignia

Pentru 34 €/zi aveti parte de o masina sprintena cu motor puternic, adaptata pentru toate tipurile de teren datorita tractiunii 4×4. Dacia Duster surprinde placut cu o autonomie de mers ridicata datorita consumului optimizat de carburant.

ro_duster

Informatii utile inchirieri auto

In cadrul tuturor ofertelor de inchirieri masini, preturile sunt exprimate in euro/zi si includ asigurare CASCO standard, asigurare RCA, kilometri nelimitati si TVA. Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la ofertele noastre de inchirieri masini, va rugam sa ne contactati aici.

* Ofertele speciale sunt limitate la inchirierile efectuate pentru o perioada mai mare de 30 de zile in extrasezon.

Pentru mai multe detalii despre inchirierea unei masini va rugam sa completati formularul de inchiriere auto.