Avantajele serviciului de Leasing Operational

Dupa cum bine stii deja, Drivecar acopera o gama completa de servicii din sfera inchirierilor de masini, iar printre acestea se numara programul nostru de inchirieri de autoturisme pe termen lung.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui program este legat de faptul ca include toate tipurile de automobile de care aveti nevoie: sedan, break, microbuze, autocare sau chiar masini de teren.

In cazul in care veti dori sa incercati acest serviciu, trebuie sa stiti ca veti beneficia de consultanta profesionala in alegerea modelului de autovehicul dorit. Astfel, vom elimina din start riscul ca procedurile de comanda si de livrare, precum si cele de inamtriculare ori de plata a taxelor, sa devina o problema care sa incetineasca procesul. Singura grija pe care o veti avea va fi aceea de a va prezenta la data stabilita in locul din care va veti ridica autoturismul.

In caz de furt sau de imobilizare a vehiculului din diverse motive (accidente, defectiuni), veti avea la dispozitie un autovehicul de inlocuire in doar 48 de ore. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati, iar noi vom rezolva aceasta problema pentru ca voi sa va puteti continua activitatea in cel mai scurt timp posibil.