Cum sa inchiriati in siguranta o masina

Indiferent de motivele care v-au condus catre o firma de rent a car, inainte de a face alegerea finala atat a furnizorului cat si a masinii este de dorit sa va asigurati din toate punctele de vedere ca optiunea aleasa este cea mai inteleapta si va multumeste pe deplin.

Filozofia noastra se concentreaza pe furnizarea unui serviciu calitativ, bazat pe pret, produs si disponibilitate. Ne bucuram de o popularitate deosebita in randul firmelor de inchirieri masini pentru ca ne angajam sa livram autoturismele la locul potrivit, la momentul potrivit, la pretul cel mai bun, intrunind toate conditiile necesare pentru a ne considera firma care va poate oferi servicii rent a car dintre cele mai sigure.

Detalii si transparenta serviciilor de inchirieri auto

Pretul. Atunci cand pretul afisat este recomandat a fi cel final pentru inchiriere, fara alte adaosuri, exceptand situatiile in care chiar dumneavoastra solicitati un serviciu cu extra-cost, aveti primul semn ca inchirierea este una sigura, avantajoasa, lipsita de costuri ascunse.

Starea masinii. Acordati mare atentie dotarilor ce sunt prezentate a fi „default” la o masina. Verificati daca masina este echipata cu tot ce aveti nevoie si in momentul incheierii contractului comparati continutul actului semnat cu ceea ce vedeti fizic la masina, pentru a nu semna ca ati primit un serviciu complet si apoi sa aveti surpriza ca el este defapt la jumatate. Daca veti gasi elemente ce nu corespund, firma respectiva din start pierde din credibilitate si ar trebui sa va reevaluati optiunea. Semnati contractul numai dupa ce in acte este prezentata realitatea si masina se gaseste, realmente, in starea in care sustin actele sale.

Prezentarea. Stim ca o un ambalaj frumos, atrage atentia, insa in cazul inchirierilor auto nu va lasati captivati de prezentarile frumoase ale masinilor ci incercati sa fiti cat mai practici si neinfluentabili. Dupa ce ati citi pe un site, sa spunem, prezentarea companiei si descrierile ofertelor sale auto, nu mergeti pe incredere la preluarea masinii ci verificati ca prezentarea vazuta sa corespunda cu realitatea.

Contractul. Evitati orice fel de neintelegere in privinta termenilor si conditiilor citind cu atentie contractul. Deasemenea si felul in care este redactat contractul conteaza. Cu cat el este mai curat si mai simplu de inteles, cu atat firma este mai transparenta. Un contract de zeci de pagini ce contine numai formulari pretentioase poate contine si capcane! Semnati numai ceea ce ati inteles pe deplin si cereti lamuriri oriunde lucrurile par ambigue. Nu uitati, tot la capitolul acte, inainte de a porni la drum cu masina inchiriata sa detineti toate actele sale: talonul, asigurarea (de Casco si RCA). O companie serioasa indeplineste toate aceste conditii fara a fi solicitate personal de catre client.

Renumele. Ultimul pe lista noastra dar nu cel din urma, renumele va poate garanta si el o anumita siguranta la inchirierea unei masini. O firma cunoscuta, cu experienta in domeniu si recenzii bune nu isi va risca pozitia pentru a-si pacali clientii ci dimpotriva, va incerca sa le ofere servicii cat mai avantajoase si calitative astfel incat ei sa fie multumiti, sa recomande si sa revina ori de cate ori vor avea nevoie de o masina.