Inchirieri pe termen lung

Drivecar va propune ca alternativa la serviciul de leasing operational, pachetul de inchirieri de masini pe termen lung care va ofera o gama larga autovehicule din diferite categorii. Apeland acest serviciu veti puteti gestiona mai usor si mai precis costurile de transport.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor de masini, va putem garanta servicii de transport de cea mai buna calitate. Indiferent ca optati pentru pachetul de inchirieri auto pe termen lung sau pe termen scurt, va asiguram ca veti beneficia de solutii eficiente si prompte. Stabiliti chiar acum o intalnire cu unul din reprezentantii nostri pentru purta o discutie detaliata cu privire la termenii serviciului de inchirieri de masini pe termen lung.

Avantaje inchirieri masini pe termen lung

– Deducerea integrala in contabilitate a ratelor de leasing.
– Masina de inlocuire in caz de indisponibilizare a masinii inchiriate (probleme tehnice sau accident rutier).
– Dispecerat si asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei (24h/24h, 7 zile/7zile).
– Tarife negociabile ce pot acoperi intretinere tehnica, asigurarea CASCO si RCA, anvelope de schimb vara/iarna.
– Posibilitatea rezilierii anticipate a contractelor.
– Flexibilitate in construirea ofertelor personalizate.

Pachetul de inchirieri de masini pe termen lung este una din solutiile de transport la care din ce in ce mai multe companii apeleaza. Aproape orice afacere, indiferent de domeniu de activitate, are nevoie de servicii de rent a car ieftin pentru a se dezvolta. Exista o preocupare permanenta pentru eficientizarea activitatii de transport si optimizarea costurilor aferente acesteia. Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung pe care vi-l oferim isi propune sa va scuteasca de orice motiv de ingrijorare.

Oferim spre inchiriere o gama larga de autovehicule, care pot raspunde rapid si eficient, necesitatilor dumneavoastra. Pretul pachetelor de inchirieri de masini pe termen lung ia in calcul tipul autovehicului inchiriat, precum si vechimea acestuia. Indiferent de bugetul pe care il alocati inchirierilor de masini pe termen lung, va asiguram ca impreuna putem gasi solutii viabile pentru ambele parti.

Inchirieri auto pe termen lung – Un parteneriat „win-win”

Prin intermediul serviciului de inchirieri masini pe termen lung, va propunem un parteneriat de durata, din care toata lumea are de castigat. Avem convingerea ca, indiferent de nevoile dumneavoastra de transport, impreuna vom putea gasi cele mai bune solutii.

Informatii utile inchirieri masini termen lung

Pachetul nostru de inchirieri de masini pe termen lung acopera asigurarea, intretinerea tehnica si anvelopele de schimb. Daca doriti mai multe detalii cu privire la pachetul de inchirieri masini pe termen lung, va rugam va rugam sa ne contactati aici.