Leasing operational

Drivecar ofera servicii de inchirieri pe termen lung. Programul nostru include o gama variata de servicii de inchirieri de autovehicule: inchirieri sedan, inchirieri break, inchirieri microbuze, inchirieri autocare sau inchirieri masini teren.

Solutia de inchiriere pe termen lung este un serviciu integrat care se reflecta printr-o rata lunara fixa, in intregime deductibila si care ia in considerare, pentru autovehicululele dorite, un numar estimat de kilometri de parcurs si o perioada de timp, fara avans. In acest fel veti utiliza autohiculele in conditii de costuri eficiente, atat timp cat activitatea dumneavoastra are nevoie.

Astfel, clientii utilizeaza vehiculele intr-un mod personalizat pe nevoile de deplasare, fara a le avea in proprietate si fara procesele birocratice asociate, de mentenanta si management. Flota de vehicule este astfel noua, fara investire de capital in achizitionarea ei si fara probleme de re-vanzare in viitor a acesteia. Rata lunara este stabilita la un nivel fix pentru intreaga perioada a contractului, permitand astfel costuri exacte de bugetat intr-o maniera eficienta.

Un pachet de servicii de management a flotei de vehicule reduce considerabil operatiunile zilnice ale companiei dumneavoastra. Doar cu un singur contract puteti avea rezultatul dorit pentru activitatile dumneavoastra zilnice legate de vehicule, cu o gama larga de produse si servicii asigurate de diferiti furnizori.

Avantaje leasing operational

Comanda, livrare si inmatriculare autoturisme
Drivecar ofera consultanta in alegerea modelului de autovehicul, in conditii avantajoase, eliminand astfel procedurile complicate legate de comanda si livrarea autovehiculului, plata taxelor si inmatricularea acestuia.Utilizatorul masinii trebuie doar sa primeasca autovehiculul la data stabilita si comunicata de catre departamentul after-sales.

Service
Drivecar este responsabil pentru Coordonarea si controlul reviziilor periodice prin mentinerea unui contact permanent cu reprezentantele si totodata, colectarea si plata tuturor facturilor de service.

In plus castigati din:
– Controlul permanent al costurilor de reparatii si tarife preferentiale negociate cu unitatile service
– Service periodic recomandat, la fiecare limita de kilometri aferenta
– Estimare cu usurinta a tuturor costurilor legate de intretinerea flotei. Din moment ce se va plati o valoare fixa, sunteti protejati de eventuale costuri neprevazute de intretinere.

Replacement
Drivecar ofera vehicul de inlocuire in 48 ore in cazul in care cel utilizat este imobilizat din cauza reparatiilor necesare sau furt.
In caz de imobilizare soferul vehiculului trebuie doar sa sune la Drivecar. Utilizatorul va beneficia astfel de cea mai buna solutie pentru a-si continua activitatea.

Va oferim posibilitatea inchirieri masini pe termen lung in principalele orase din Romania.