Servicii

Drivecar are solutia ideala pentru dumneavoastra indiferent de nevoile pe care le aveti de la o masina inchiriata. Va putem livra masini de inchiriat oriunde in tara, in orice localitate doriti.

Oferte servicii rent a car

Inchirieri masini fara sofer – Drivecar ofera pentru inchiriere fara sofer o gama larga de masini cum ar fi: Opel Corsa, Opel Astra, Opel Insignia, Opel Crossland, Opel Vivaro sau orice alta masina din gama Opel sau Nissan .

Inchirieri masini cu sofer – La cerere, masina inchiriata poate fi insotita de un sofer, vorbitor de limba engleza sau franceza, care poate sta la dispozitia clientului.

Transfer aeroport – Drivecar asigura transferuri din oras la aeroport si de la aeroport in oras sau intre oricare alte doua locatii. Putem pune la dispozitie autotovehicule pentru transportul unui grup de maxim 8 persoane. Pentru mai multe detalii accesati pagina de transfer aeroport.

Inchirieri minibus-uri si autocare – Pentru grupuri mai numeroase exista puteti inchiria un minibus sau a un autocar,  indiferent de lungimea rutei ce trebuie parcurse.

Masini pentru inlocuire – Exista situatii in care una sau mai multe masini din proprietatea dvs sunt indisponibile din  variate motive: accident, probleme tehnice, etc. In aceste cazuri apare necesitatea unei masini  de inlocurie pe care firma noastra v-o poate oferi, impreuna cu asistenta rutiera necesara. Apelati cu incredere la acest serviciu si va veti convinge de utilitatea lui.

Tururi de oras – Pentru turistii veniti in tara noastra putem oferi tururi de oras cu sau fara ghid turistic atat cu vehicule pentru 3 pasageri cat si cu minibus-uri de 8 pasageri sau autocare denpeste 50 locuri.Tururile pot fi personalizate, in functie de cerea clientilor.

Buy-Back – In acceptiunea larga, Buy-Back inseamna operatiunea de schimbare a vehiculului vechi cu un altul nou, prin intermediul unei firme specializate. Drivecar ofera acest serviciu persoanelor juridice care doresc sa  isi innoiasca flota auto sau sa isi optimizeze costurile de trasnsport prin externalizarea acestora.
Sistemul este cat se poate de simplu: Drivecar preia autovehiculul dvs, la o valoare stabilita de comun acord, iar suma respectiva se va constitui un avans pentru noul contract de furnizare a serviciilor de inchiriere.
Noutatea  consta in faptul ca de la noi, in functie de pret, puteti opta pentru inchirierea atat a unor masini noi cat si a celor aflate deja in flota si care evident vor fi oferite la preturi mult mai avantajoase.

Abonamentul Rent a Car – Abonamentul „rent a car” este un produs relativ nou pe piata auto din România. Îl putem privi ca pe un serviciu de închiriere pre-platit de catre client. El se adreseaza persoanelor juridice, care detin flota proprie, dar care îndecursul unui an de zile au nevoie sa închirieze masina pentru a suplini indisponibilizarile autovehiculelor din flota proprie sau necesitatea suplinirii flotei pe o perioada determinata. Specificul acestui produs consta în faptul a un client, în urma estimarilor sale, plateste anticipat la începutul anului un numar de zile de închiriere pe care le poate utiliza oricând în decursul anului. Evident, fiind un serviciu pre-platit, costurile de achizitie vor fi semnificativ mai reduse. Întrucât acest produs prezinta o mare flexibilitate, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Inchirieri masini termen lung – O alternativa pentru leasingul operational o reprezinta inchirierea de masini pe termen lung. In acest sens, Drivecar ofera o gama completa de servicii, incluzand intretinerea masinii, asigurare Casco si RCA, masina la schimb in caz de accident sau defectiune. In acest fel aveti sansa de a acoperi toate nevoile companiei dumneavoastra, fara a va angaja la responsabilitatea de a avea propria flota. Ca o alternativana la leasing operational, inchirierile de masini pe termen lung oferite va dau posibilitatea utilizarii unor autovehicule din diferite categorii. In felul acesta va puteti gestiona mai usor si mai exact costurile cu transportul, intrucat pachetul de servicii include asigurari, intretinere tehnica, anvelope de schimb, etc.

Un mare avantaj al acestui produs este si faptul ca societatea noastra, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientului este dispusa sa cumpere de la acesta masinile vechi, pentru a le inlocui cu altele mai noi. In acest fel clientul beneficiaza in permanenta de un parc auto functional, asigurand o fluenta constanta in derularea activitatii sale.

Avantajele inchirierilor pe termen lung

– Posibilitatea contractarii unor perioade mai scurte de inchiriere decat la leasing.
– Posibilitatea contractarii serviciului cu avans zero.
– Masina la schimb in caz de accident sau defectiune.
– Dispecerat si asistenta rutiera 24h/24h.
– Reducere integrala in contabilitate pentru acest tip de cheltuiala.

Informatii utile inchirieri auto

Drivecar NU garanteaza rezervarea unei marci sau a unui tip de masina, ci doar a clasei din care face parte masina respectiva. Pentru mai multe informatii cu privire la rezervarile auto din cadrul programului nostru de inchirieri masini, va rugam sa ne contactati aici.