Trei motive sa inchiriezi o masina

In ciuda faptului ca serviciile de Rent a Car exista de ceva timp pe piata  din Romania, multe persoane sunt inca nedumerite cu privire la momentul in care este recomandat sa inchiriezi un autoturism. Din experienta acumulata de-a lungul timpului Drivecar am invatat faptul ca, pentru foarte multi oameni, serviciul de inchiriere al unui autoturism este extrem de util in anumite situatii limita si nu numai. Tocmai din acest motiv, consideram ca este important sa facem o scurta trecere in revista a principalelor contexte in care un astfel de serviciu poate sa iti fie de mare ajutor si chiar sa te scoata dintr-o situatie neplacuta:

1. Transfer “de la” si “catre” Aeroport

Pe langa faptul ca unele calatorii cu avionul pot fi extrem de stresante, mai ales pentru persoanele cu teama de inaltime, exista intotdeauna un anumit factor de incertitudine in ceea ce priveste transportul de la aeroport sau catre aeroport. Acest lucru este datorat in primul rand faptului ca aeroportul este situat de regula departe de oras, neexistand astfel posibilitatea utilizarii unui serviciu util de transport in comun. Deoarece nu avem tot timpul la dispozitie un prieten cu masina care sa ne asigure acest transport si fiindca reputatia taximetristilor care iau astfel de curse este una indoielnica, un serviciu de transport aeroport este solutia ideala.

2. Cand ai masina in Service

Cu totii stim cat de multe neplaceri putem avea cu autoturismul personal, mai ales atunci cand chiar avem nevoie de el. Si cum o problema nu vine niciodata singura, in foarte multe cazuri masinile noastre ajung sa petreaca timp pretios in service pentru o problema care initial poate parea nesemnificativa. Pentru persoanele care nu-si pot desfasura obiectul muncii fara masina personala, inchirierea unui autoturism devine nu doar o alegere buna, ci chiar indicata.

3. Cand nu detii un autoturism

Cine spune ca toti oamenii trebuie sa detina un autoturism? In ziua de astazi, exista nenumarate mijloace si optiuni de transport prin intermediul carora te poti misca aproape la fel de liber ca si cu masina personala. Totusi, exista multe situatii in care mijloacele de transport in comun sau serviciile de taximetrie nu sunt tocmai recomandate. Spre exemplu, o persoana din provincie care calatoreste in capitala in interes de afaceri, dar nu cunoaste orasul, cea mai buna metoda de a se deplasa la intalniri din diferite locuri ale orasului ramane tot inchirierea unei masini.

Acestea sunt principalele trei situatii care necesita apelarea la o firma de rent a car. Desigur, exista mult mai multe astfel de contexte in care inchirierea unui autoturism devine imperios necesara datorita garantiilor de siguranta oferite si nu numai. In inchiere, te invitam sa ne lasi un comentariu prin care sa ne spui in ce situatie ai apela sau ai apelat la un serviciu de Rent a Car.